“Patriotismul, cu toate acestea, nu este iubirea taranei, ci iubirea trecutului. Fara cultul trecutului nu exista iubire de tara.”

Mihai Eminescu

Colindatorii

Colindatorii in casa ta

Incepand cu sarbatoarea Sfantului Nicolae si pana la Boboteaza, intram in frumosul sezon al colindelor si ne dorim sa colindam fiecare credincios si sa aducem vestea Nasterii Domnului. Primiti colindatorii?! Vestirea Nasterii Domnului in propriile dumneavoastra case inseamna salasluirea pruncului Hristos in mijlocul dumneavoastra si al celor dragi! Larg deschideti poarta sufletelor voastre!

Ca in fiecare an, corul de colindatorii ai Bisericii Sfantul Apostol Andrei va vizita casele romanilor din zona Washington, DC in perioada decembrie, 2017.

Daca doriti ca grupul de colindatori sa va viziteze casa, va rugam sa ne scrieti la adresa colindatori@sfantulandrei.org sau sa-l contactati pe parinte prin email preot@sfantulandrei.org sau telefon (301)300-4353. Deasemenea va rugam sa verificati mai jos localitatile vizitate de colindatori si sa incercati sa va grupati cu ceilalti romani aflati in apropierea dumneavoastra.

La primirea colindatorilor se pregatesc doar cateva bucate de post simple (fructe, nuci, apa) si o donatie benevola. Toate donatiile dumneavoastra vor merge catre construirea bisericii Sfantul Apostol Andrei.

Va multumim.

Programul colindatorilor
 

VIN COLINDATORII:
In frumosul sezon al colindelor dorim si sa aducem vestea Nasterii Domnului in sufletele si casele dumneavoastra. Primiti colindatorii?! Vestirea Nasterii Domnului in propriile dumneavoastra case inseamna salasluirea pruncului Hristos in mijlocul dumneavoastra si al celor dragi! Larg deschideti poarta sufletelor voastre!

Ca in fiecare an, corul de colindatorii ai Bisericii Sfantul Apostol Andrei va vizita casele romanilor din zona Washington, DC in perioada decembrie, 2017. Daca doriti ca grupul de colindatori sa va viziteze casa, va rugam sa ne scrieti la adresa colindatori@sfantulandrei.org. De asemenea va rugam sa verificati mai jos localitatile vizitate de colindatori si sa incercati sa va grupati cu ceilalti romani aflati in apropierea dumneavoastra.

La primirea colindatorilor se pregatesc doar cateva bucate de post simple (fructe, nuci, apa) si o donatie benevola pentru construirea bisericii Sfantul Apostol Andrei.

Program colinde:

15 Decembrie – opened
16 Decembrie – Silver Spring area
17 Decembrie – opened
18-20 Decembrie – Opened
21 Decembrie – colinda Ambasada (Joi)
22 Decemnrie – opened
23 Decembrie – Piesa de Craciun a Copiilor
24 Decembrie – Ajunul Craciului (Duminica)
25 Decembrie – Ziua de Craciun (Luni)
26 Decembrie – Manassas Area
27-29 Decembrie – opened
30 Decembrie – Baltimore area
31 Decembrie – Revelion (Duminica seara)

Pentru programari sau mai multe informatii, va rugam sa il contactati pe parintele Cosmin Antonescu la preot@sfantulandrei.org sau prin telefon (301-300-4353).


Colindatorii in Potomac, MD (2014)


Colindatorii cantand impreuna cu gazdele lor din Leesburg, VA (2014)

Sinaxar

Donatii Online
  

Donatii

Saint Andrew Church
Click here for details.

Informatii

Email List

Google-Groups


Facebook
Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Apostol Andrei

Website

155187
Visit Today: 61
This Month: 2732
This Year: 43548
Online: 2