“Patriotismul, cu toate acestea, nu este iubirea taranei, ci iubirea trecutului. Fara cultul trecutului nu exista iubire de tara.”

Mihai Eminescu

Colindatorii

Colindatorii in casa ta

Incepand cu sarbatoarea Sfantului Nicolae si pana la Boboteaza, intram in frumosul sezon al colindelor si ne dorim sa colindam fiecare credincios si sa aducem vestea Nasterii Domnului. Primiti colindatorii?! Vestirea Nasterii Domnului in propriile dumneavoastra case inseamna salasluirea pruncului Hristos in mijlocul dumneavoastra si al celor dragi! Larg deschideti poarta sufletelor voastre!

Ca in fiecare an, corul de colindatorii ai Bisericii Sfantul Apostol Andrei va vizita casele romanilor din zona Washington, DC in perioada 6 – 27 decembrie, 2016.

Daca doriti ca grupul de colindatori sa va viziteze casa, va rugam sa ne scrieti la adresa colindatori@sfantulandrei.org sau sa-l contactati pe parinte prin email preot@sfantulandrei.org sau telefon (503) 756-7219. Deasemenea va rugam sa verificati mai jos localitatile vizitate de colindatori si sa incercati sa va grupati cu ceilalti romani aflati in apropierea dumneavoastra.

La primirea colindatorilor se pregatesc doar cateva bucate de post simple (fructe, nuci, apa) si o donatie benevola. Toate donatiile dumneavoastra vor merge catre construirea bisericii Sfantul Apostol Andrei.

Va multumim.

Programul colindatorilor
 

Locatii pe zile:

Program colinde:

Decembrie 6-15 – Opened
Decembrie 16 (Vineri) – Already booked
Decembrie 17 (Sambata) – Spectacolul “Sarbatorile de iarna la romani”
Decembrie 18 (Duminica) – 3-6 p.m. booked (Baltimore area); 6-9 p.m. opened
Decembrie 19 -22 (Monday – Thursday) – Opened
December 23 (Friday) – 6-7 p.m. Booked (Germantown area) 7 -9 p.m. opened
December 24 (Saturday) – 5 – 6 p.m. Slujba; 7-9 p.m. opened
December 25 (Sunday) – NASTEREA DOMNULUI – booked
December 26 (Monday) – booked
December 27 (Tuesday) – opened

Pentru programari sau mai multe informatii, va rugam sa il contactati pe parintele Cosmin Antonescu la preot@sfantulandrei.org sau prin telefon (503-756-7219).


Colindatorii in Potomac, MD (2014)


Colindatorii cantand impreuna cu gazdele lor din Leesburg, VA (2014)

Sinaxar

Donatii Online

Informatii

Website

102591
Visit Today: 1
This Month: 2461
This Year: 34624
Online: 1