Pagina de ajutorare a celor in nevoi

 
Fiule, pe cel sarac sa nu-l lipsesti de hrana si ochii celui sarman nu-i face sa astepte. Nu lepada rugamintea celui necajit, iar de la cel sarac nu-ti intoarce fata.

Iubiti credinciosi,

Va invitam sa va alaturati programelor de ajutorare spirituala si sociala initiate de catre biserica noastra.

Va multumim.

Iunie 2015
Ajutor umanitar

Biserica “Sfantul Ap. Andrei” initiaza colectarea de lenjerie de pat si personala petru un centru de batrani si un orfelinat din Ramnicul Valcea, dupa cum urmeaza:
1. Colectam lenjerii pat si prosoape pentru caminul de batrani din Ramnicul Valcea. Lucrurile acestea nu trebuie sa fie noi insa trebuie sa fie proaspat spalate, in conditie buna sau foarte buna si impachetate pe categorii.
2. Colectam pijamale, sosete si lenjerie de corp pentru copii pina la 18 ani, baieti si fete, pentru orfelinatul din Ramnicul Valcea.

Persoana care va face dustributia lucrurilor este preotul Nicole Proteasa din Ramnicul Valcea. Biserica asigura transportul gratuit a 300 lb. Cei care aduceti lucruri folosite va rugam sa insotiti donatia dumneavoastra cu o suma care sa acopere valoarea transportului(1.2 $/lb). Colectia se face la Scoala “Seven Locks Elementary School”, dupa slujba, intre 12-1 pm, duminica aceasta si cea viitoare. Domnul sa va binecuvinteze!

Aprilie 2015

Începând de acum 2 săptămâni am început un proiect de ajutorare socială pentru o mamă și fiică din România, ambele bolnave, mama de cancer, iar fata ei, o tânără la 22 de ani, bolnavă de diabet. Sunt într-o situație critică și au nevoie de ajutorul nostru financiar. Vă rugăm să nu treceți cu vederea acest apel disperat.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați familia Ciucur la numarul de telefon: (703)398-2660

Donatiile pot fi facute si de pe website mentionand “Familie Nevoiasa” in casuta “Add instructions for the Merchant” pe ultima pagina de confirmare a PayPal: Donatii Online

Aprilie 2015

Mama unei doamne din comunitatea noastra a venit in vizita pentru o perioada de cateva saptamanai. Din nefericire, in timpul vizitei sale aici, au intervenit probleme majore de sanatate si a suferit 2 interventii chirurgicale pe inima! Acest lucru a intervenit pe neasteptate si i-a prins nepregatiti din toate punctele de vedere. Dansa se afla inca in spital si in curand va trebui sa mearga acasa la fiica ei, unde va mai ramane pentru o lunga perioada de timp. La momentul de fata, familia are nevoie de:
a. Multa rugaciune si sprijin sufletesc din partea noastra.
b. Un pat de spital profestional. Daca se poate gasi ceva mai ieftin si care poate fi inchiriat pentru cateva luni, dansii ar fi foarte recunoscatori
c. Consultanta legala in ceea ce priveste viitoarele bill-uri medicale (doamna ce a suferit operatia, nu are asigurare medicala)
Cei care puteti ajuta in vreun fel, va rog mult sa ma contactati la adresa de e-mail preot@sfantulandrei.org sau la telefonul celular 503-756-7219. Va multumim din suflet!

Sinaxar

Donatii Online

Informatii

Website

109059
Visit Today: 119
This Month: 1811
This Year: 41092
Online: 1