Donatii Brazi

Iubiti credinciosi,

Cu bucurie va anuntam o noua initiativa pentru mica noastra capela din Potomac: construirea unui gard viu format din brazi (leyland trees) pe tot perimetrul proprietatii. Perdeaua vesnic verde creaza imaginea unui colt de rai pentru locatia noastra, ne aminteste de prezenta vie a Duhului Sfant in Biserica Lucratoare si nu in ultimul rand, micsoreaza efectul constructiei asupra vecinilor si mediului inconjurator.
Pentru completarea intregului perimetru sunt necesari 200 brazi si au fost deja cumparati si plantati peste 160 brazi (POZE BRAZI).

Si pentru a putea sa va bucurati pe deplin va oferim bucuria de a avea bradul dumneavoastra. Puteti planta acest brad in numele unui copil pentru a creste impreuna cu el, sau puteti planta acest brad in amintirea unei persoane dragi, care s-a mutat la Domnul, sau puteti planta acest brad din dragoste pentru Biserica lui Hristos si din dorinta de a ajuta lucrarea noastra de zidire a unei Biserici Traditioale Romanesti in zona Washington D.C. (Potomac, MD). Indiferent care este motivul, este binecuvantat de Dumnezeu, iar bradul va ramane alaturi de noua Biserica. Fiecare brad va avea un mic insemn cu donatorul acestuia. Ce poate fi mai frumos decat sa plantezi un copac vesnic verde, pe terenul unei Biserici, puntea noastra catre vesnicie.

Pozitia brazilor alocati deja (au fost donati 131 brazi) si a celor disponibili (70 brazi) este prezentata in schita alaturata (SCHITA). Daca doriti sa plantati si dumneavoastra un brad, o puteti face printr-o donatie de 100$ pe numele Bisericii (SAINT ANDREW ROMANIAN ORTHODOX CHURCH) cu mentiunea pentru BRAD. Rezervarea se face in ordinea inscrierii pentru donarea bradului.

Fie ca Bunul Dumnzeu sa va tina drepti ca brazii in fata tuturor ispitelor si greutatilor, intru Slava si Marirea Sa,
Parohia Sfantul Apostol Andrei

Octombrie, 2018

Lista persoanelor care au donat brazi
Schita brazilor cu numele donatorilor

Sinaxar

Donatii Online
  

Donatii

Saint Andrew Church
Click here for details.

Informatii

Email List

Google-Groups


Facebook
Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Apostol Andrei

Website

245649
Visit Today : 179
This Month : 1305
This Year : 31726
Who's Online : 4