“Patriotismul, cu toate acestea, nu este iubirea taranei, ci iubirea trecutului. Fara cultul trecutului nu exista iubire de tara.”

Mihai Eminescu

Colindatorii

Colindatorii in casa ta

Incepand cu sarbatoarea Sfantului Nicolae si pana la Boboteaza, intram in frumosul sezon al colindelor si ne dorim sa colindam fiecare credincios si sa aducem vestea Nasterii Domnului. Primiti colindatorii?! Vestirea Nasterii Domnului in propriile dumneavoastra case inseamna salasluirea pruncului Hristos in mijlocul dumneavoastra si al celor dragi! Larg deschideti poarta sufletelor voastre!

Ca in fiecare an, corul de colindatorii ai Bisericii Sfantul Apostol Andrei va vizita casele romanilor din zona Washington, DC in luna decembrie.

Daca doriti ca grupul de colindatori sa va viziteze casa, va rugam sa ne scrieti la adresa colindatori@sfantulandrei.org sau sa-l contactati pe parinte prin email preot@sfantulandrei.org sau telefon (301)300-4353. Deasemenea va rugam sa verificati mai jos localitatile vizitate de colindatori si sa incercati sa va grupati cu ceilalti romani aflati in apropierea dumneavoastra.

La primirea colindatorilor se pregatesc doar cateva bucate de post simple (fructe, nuci, apa) si o donatie benevola. Toate donatiile dumneavoastra vor merge catre construirea bisericii Sfantul Apostol Andrei.

Va multumim.

Programul colindatorilor
 

VIN COLINDATORII:
In frumosul sezon al colindelor dorim si sa aducem vestea Nasterii Domnului in sufletele si casele dumneavoastra. Primiti colindatorii?! Vestirea Nasterii Domnului in propriile dumneavoastra case inseamna salasluirea pruncului Hristos in mijlocul dumneavoastra si al celor dragi! Larg deschideti poarta sufletelor voastre!

Ca in fiecare an, corul de colindatorii ai Bisericii Sfantul Apostol Andrei va vizita casele romanilor din zona Washington, DC in luna decembrie. Daca doriti ca grupul de colindatori sa va viziteze casa, va rugam sa ne scrieti la adresa colindatori@sfantulandrei.org.

La primirea colindatorilor se pregatesc doar cateva bucate de post simple (fructe, nuci, apa) si o donatie benevola pentru construirea bisericii Sfantul Apostol Andrei.

Pentru programari sau mai multe informatii, va rugam sa il contactati pe parintele Cosmin Antonescu la preot@sfantulandrei.org sau prin telefon (301-300-4353).


Colindatorii in Potomac, MD (2014)


Colindatorii cantand impreuna cu gazdele lor din Leesburg, VA (2014)

Sinaxar

Donatii Online
  

Donatii

Saint Andrew Church
Click here for details.

Informatii

Email List

Google-Groups


Facebook
Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Apostol Andrei

Website

270244
Visit Today : 139
This Month : 4074
This Year : 4074
Who's Online : 1