Pagina Comunitatii

 
Un grup de oameni care nu au o bază convenită în mod comun pentru acţiunile lor, nu sunt nici comunitate nici naţiune. Un grup de oameni care au valori etice comune sunt o naţiune oriunde ar trăi ei. Astfel, locul unde trăieşti este secundar la a avea o convingere împărtăşită pentru a stabili o comunitate lumească armonioasă. Exact aşa cum putem alege o diversitate globală de plante pentru o grădină, noi putem alege din toate eticile şi convingerile existente acele elemente pe care noi le vedem ca durabile, folositoare şi benefice vieţii şi comunităţii noastre.

Aceasta pagina doreste sa raspunda nevoilor generale ale comunitatii noastre axandu-se in special pe anunturi comunitare si de promovare a diferitelor evenimente sociale si culturale.

Martie 2015

1. Pachete catre Romania

Toti cei care doriti sa trimiteti pachete catre cei dragi din Romania puteti folosi firma Best Trans. Multumim inca o data acestei companii pentru donatia procentuala pe care o face bisericii noastre din transportarea acestor pachete.

BEST TRANS

Va informam ca 10% din suma colectata la centrul din Fairfax va fi donata Bisericii “Sfantul Andrei”.

2. Young Professionals Day Event

Stimaţi prieteni şi colaboratori,

În urmă cu puţin timp, Atlantic Council a contactat Ambasada României la Washington, pe care a informat-o în legătură cu organizarea unui eveniment, împreună cu NATO, în luna martie a.c., numit Ziua Tinerilor Profesionişti. Este vorba despre un eveniment derulat pe parcursul unei zile, care permite tinerilor profesionişti interesaţi de probleme de securitate şi apărare să lucreze alături de membri aflaţi în prezent în conducerea NATO şi Atlantic Council. Organizatorii sunt interesaţi să implice în eveniment persoane din fiecare națiune din cadrul NATO și speră să existe candidați de origine română, sub 35 de ani, din zona Washington DC, interesaţi să participe.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând linkul:

https://www.atlanticcouncil.org/programs/millennium-leadership-program/young-professionals-day-2015-application

Vă rog să diseminaţi conţinutul prezentului anunţ în rândul comunităţii româneşti, în atenţia celor interesaţi.
Vă mulţumesc şi vă doresc un agreabil sfârşit de săptămână!

Gabriel ROTARU
Counselor

3. Publicatii romanesti pe iTunes

Buna ziua si o zi binecuvintata de la Dumnezeu!

Editura “Libraria Veche” va invita sa vizitati pagina de pe iTunes unde veti gasi lucrari interesante din literatura romana si domeniul religios.
Pentru cei interesati, Biblia si Micul Ceaslov sint oferite gratuit.
Lucrarile din literatura romana fac parte din programa scolara curenta sperind ca in viitorul apropriat sa publicam in totalitate cartile care fac parte din aceasta.

Publicatiile actuale se pot descarca pe orice computer care opereaza in system Windows sau MAC. De asemenea, se pot descraca pe orice tableta, laptop sau iPhone care au instalata aplicatia iTunes. In cazul in care aplicatia nu este instalata o gasiti la urmatorul link: https://www.apple.com/itunes/ sau chiar pe linkul publicatiei.
Pentru utilizatorii de Android vom pune la dispozitie in curind linkurile de access.

Cartile se pot accesa si descarca de pe urmatoarele linkuri:

Biblia Orthodoxa: https://itunes. apple.com/us/book/biblia-ortodoxa/id951234219?mt=11

Micul Ceasolv: https://itunes.apple. com/us/book/micul-ceaslov/id955278132?mt=11

4. Film romanesc in Washington, DC

DUMINICA – 22 Martie, 6 p.m. sunteti invitati la Filmul Romanesc “Gone Wild” gazduit de catre Environmental Film Festival of Washington DC, la Carnegie Institution for Science. Please find a link to the film: https://www.dcenvironmentalfilmfest.org/film/gone-wild/
Ca si oaspeti de onoare vor fi prezenti Corina Moldovan-Florea Benjamin Ribout, initiatorii si fondatorii Festivalul International de Film “Pelicam”. Alaturi de dansii va fi prezent si domnul Dan Curean, regizorul filmului prezentat. Intrarea este gratuita.

5. Oferta de lucru
Se cauta un sofer de tir. Daca sunteti interesati, va rugam sa ne contactati la contact@sfantulandrei.org

6. Cazare pentru un sportiv roman
Sunt Andrei, casatorit, cu un copil, profesor, absolvent al facultatii de sport si lucrez in Oradea. Imi place sportul iar in perioada 26-iunie 2015 – 05 iulie 2015 doresc sa particip pe cont propriu , alaturi de alti sportivi din Romania la o competitie sportiva (wpfg) in Fairfax .
Hotelurile ma omoara si pe criza asta!!! iar cheltuielile sunt mari cu transportul cu avionul si inscrierea la competitii si trebuie sa-mi gasesc o cazare convenabila pe langa stadionul George Mason University Stadium.
Va rog sa ma ajutati, poate cunoasteti pe cineva care doreste sa ma ajute cu o cazare la un pret avantajos in perioada 26-iunie 2015-05 iulie 2015.

7. Oferta de lucru
Cautam doamna serioasa, gospodina, energetica, cu experienta ,sa asiste cu copiii (pregatit pentru scoala dimineata si culcare seara, eventual dus si adus de la scoala) si sa se ocupe de casa (gatit, menaj, spalat rufe) in timpul zilei. Incepind in mai 2015 ( negociabil). Conditii de cazare excelente si ore libere in timpul zilei. Telefon, internet, mancare asigurata.
Locuim in Montgomery County, zona Washington DC
Contact pe mail la washingtonmira@yahoo.com

Sinaxar

Donatii Online
  

Donatii

Saint Andrew Church
Click here for details.

Informatii

Email List

Google-Groups


Facebook
Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Apostol Andrei

Website

270257
Visit Today : 152
This Month : 4087
This Year : 4087
Who's Online : 1