DONATI O PALMA DE PAMANT

Ultima Actualizare 1/11/2021
Numarul parcelelor donate sau rezervate: 521
Numarul parcelelor disponibile: 151
Numarul total al parcelelor: 672

Harta Parcelelor

DONATI O PALMA DE PAMANT PENTRU BISERICA SFANTUL APOSTOL ANDREI

Pe data de 29 iunie 2010 am reusit sa finalizam transferul aferent terenului din 9111 River Road, Potomac, MD 20859 de la Biserica Sfanta Cruce, fosta parohie a parintelui Gheorghe Calciu, unde a inceput aceasta sfanta lucrare, la Biserica Sfantul Andrei. Cu ajutorul bunului Dumnezeu am reusit sa reducem imprumutul la suma de 1.280.000 dolari.
Acelora dintre Dumneavoastra care doresc sa jertfeasca din prinosul inimii lor, le oferim posibilitatea sa cumpere o palma de pamant din terenul de sub viitoarea biserica. Cu doar $300 puteti dona 9 sqf (aprox 1 metru patrat). Cum aceasta suma vine intr-un moment critic pentru constructia Bisericii, cei care vor participa la aceasta actiune vor primi o recunoastere speciala:
Acestia vor fi mentionati pe o placa de donatori in viitoarea Biserica, ca fiind donatorii terenului de sub Biserica Sfantul Apostol Andrei.
Puteti face aceasta donatie pentru o familie, pentru o anumita persoana sau in memoria unei persoane trecute la cele vesnice. Pentru acest mod de donatie lista este limitata, fiind doar 672 de pozitii (bazat pe suprafata Bisericii) si deja s-au cumparat 180 de patratele.
Lista donatorilor si o diagrama a terenului de sub biserica pot fi vazute accesand linkul de mai sus.
Donatiile se pot face prin CEC cu mentiunea TEREN BISERICA si numele sau familia pentru care se fac. Adresa noastra este: Saint Andrew Romanian Orthodox Church, 9111 River Rd., Potomac, MD 20854.
De asemenea puteti dona ONLINE, prin Paypal, de pe prima pagina a site-ului, butonul din partea dreapta. Va rugam mentionati TEREN BISERICA.

Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Biserica Sfantul Apostol Andrei

Sinaxar

Donatii Online
  

Donatii

Saint Andrew Church
Click here for details.

Informatii

Email List

Google-Groups


Facebook
Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Apostol Andrei

Website

270254
Visit Today : 149
This Month : 4084
This Year : 4084
Who's Online : 3