Tabel cu voluntarii

29 aprilie 2015

Hristos a Inviat!

Stimati credinciosi,

Dorim in primul rand sa va multumim pentru voluntariatul de la festivalurile din anii precedenti. Si sa va amintim ca in aceasta duminica, 3 mai, vom avea sedinta consiliului parohial si al comitetul doamnelor dupa slujba Sfintei Liturghii.

Mai jos aveti o lista cu majoritatea categoriilor la care va puteti inscrie ca voluntari in cele trei zile de festival. Aceste categorii variaza de la mancare, la bautura, la parcare, la vanzare de arta populara si bilete de intrare. Va invitam sa salvati acest document cu numele dumneavoastra in categoriile unde doriti sa ajutati si in orele in care sunteti disponibili, si sa ni-l trimiteti inapoi. Daca va este mai usor, ne puteti suna direct la telefon si spune unde si cand doriti sa ajutati. La mancare, va puteti inscrie pentru pregatirea mancarurilor ori pentru servirea lor in cele trei zile de festival. De asemenea,la fiecare categorie se va stabili in consiliul parohial un voluntar responsabil in toate cele trei zile de festival pentru oamenii respectivi.

Va rugam sa ne sunati oricand pe mine la 703.298.1077 ori Emil la 703.786.7311 pentru a va inscrie pe lista de voluntariat.

Va stam oricand la dispozitie. Orice voluntariat cat de mic ar fi este foarte bine venit si mult apreciat.

Doamne ajuta.

Cristina T Simionov

Sinaxar

Donatii Online
  

Donatii

Saint Andrew Church
Click here for details.

Informatii

Email List

Google-Groups


Facebook
Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Apostol Andrei

Website

236301
Visit Today : 103
This Month : 503
This Year : 22378
Who's Online : 2